Sunday, December 27, 2009

Threat detected



Ain tak fahamlah bila Ain masuk beberapa blog je. Mesti keluar benda alah tu. Tak semua blog macam tu. Setakat ni dua je la. Maaf blog di atas. Ada sesiapa boleh tolong Ain selesaikan masalah ni. Ain bukannya kaya nak pergi format balik CPU yang tua ni.

6 comments:

are-pa said...

err..i think u should change ur anti-virus.. AVG is too suck! honestly,haha..

aku preferkan ko guna NOD32 more light, and compatible..

ur problem is cause by ur damned AVG anti-virus

Regard,
are-pa..

p/s: fis tyme sye aku jadi serius bagi komen. lebih2 lagi fis time masuk blog kmu..hahax..colourful! saya suka~ tapi, tengok ur ATTENTION tu, kecut perot dengar.. garing~ wakakakka

kai said...

ain thankx for da info..
kai sendiri x sedar mende tu leh ade..
x taw la maybee ade org yang wat hal kt hosting kai..
diek hack hosting kai pastu diek letak macam2..

Nurain Ali said...

are-pa:
thank for information.
saya rasa pun macam tu.
tapi tahun depan kot.
tahun nie punya masalah kewangan.
so tak ade duit.

yeke?
HAHA:)
biasalah. :))

Nurain Ali said...

Kai :
ouh..
tak pe.
janji komputer ni tak meragam memasal. :)

Dak Wan said...

Please cek website tu ada gunawidgeo widget tak? Sebab widget dari widgeo akan keluarkan pop up. So false positive.

Nurain Ali said...

Dak Wan.
Terima kasih atas informasi :)