Tuesday, December 22, 2009

Bengang


Tetiba I rasa nak marah gara-gara idea yang I cari hilang begitu sahaja. Bengang! I tahu U pun bengang baca entry bengang.

Setiap kali membuka Firefox saya terpaksa Sign In semua acc. Sebelum ni hanya klik bookmark dan dah nampak Dashboard atau Home. Ini tidak, saya terpaksa klik Sign In. Shout Mix pun sama. Saya terpaksa menaip semula nama dan URL blog. Ada juga beberapa video yang tidak lagi boleh dimainkan. Dan saya tidak boleh upload video. Pak cik Google pun begitu, ada sekali ketika ingin mengoogle keluar pula *?><$#@. Satu tulisan pun tak nampak. WTHulk?



Ini yang saya nak curang dengan Firefox ni. Macam #@$%^&*!~.

Lagu ni khas untuk Encik Firefox!

Aku bosan dengan cinta mu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku

Aku fikir kau tak searus
Lebih baik ku beralih
Biar kan diriku terus bersendiri

Ku tak fikir engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanya lah bibir berkata yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Kerunsingan diriku terasa

Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka

Tak mungkin akan ku kembali
Jika janji sekadar mimpi
Tak mungkin ku sama dirimu yang sering berdusta


Letih hatiku diserang pilu
Letih hatiku teringat janjimu, oooh caramu
Akan ku teruskan hidupku, oh tanpamu



8 comments:

KizZ said...

Mak ei..siap lagu tuh..ehm..kiz naseb baik xde masalah camtu tapi betullah ble dah tutup firefox and bukak balik akan jadik camtu..

Kiz ada tak puas ati gak ngan firefox ni.Dia jadi lembab tak tentu pasal..kekadang ok kekadang tak..kalau time tak tu..pergh..memang wat the fish ah.

Nurain Ali said...

Kiz.
tahu tak pe..
sejak akhir-akhir nie.
firefox memang menyusahkan hidup betul.
:))

alahai.
firefox dah tunjuk belang.

Miss Alisa said...

Haha gune laa Google Chromee !
Dijaminn baek punyeee .

Nurain Ali said...

Alisa.
ingatkan nak guna tu..
tapi dasar pemalas nak download.
:))

pieqah:] said...

aii,
lgu bengang bes gler. agaga xP
haha, sis, sye pon cmtu juga,
npe eh pacik mozilla wt hal?
hui3 :b

Nurain Ali said...

pieqah.
thu tak pe..
tadi sys da update 3.5 punya.
so tak ada masalh.
Alhamdulillah.

Best Of Me 321 said...

format balik pc tu, senang cite :P



>BOM321<
http://bom321.blogspot.com/

Nurain Ali said...

wow.
tak sanggup:)