Monday, October 26, 2009

what time is it?

what time is it?
summertime!
*buang tebiat sebentar!

aishah : kepala otak ko berjambul..sejak bila pula ada summertime dekat Malaysia ni?da sampai mana ko mimpi?
ain : kacau betul aku nak berangan laa..
aisyah : berangan?tu je la kje ko?buku tu da bukak belum?
ain : ouh..itu kau jangan risau..kau tengok ni aku bukak..tengok!*versi iklan ari raya tu..
aishah : ek eleh!tak heran pun..kau tengok pertunjukan free kitaorang..siap baca sekali taw..
ain : ea..yeke?ish..ish..alhamdulillah..berubah juga korang ni..
Tan Shu Mei : ehh..awk bertiga ni..tak reti-reti lagi ke nak baca buku..
3 orang budak cantikyangcunmelecun : baiklah preety TSM!



cikgu : baiklah murid-murid yang cantik-cantik semuanya sila perhatikan gambar itu..ya Nurain..macam mana nak buat tu?
ain : *haaa..habislah..macam mana ni..shu mei?* tak tahu cikgu!
cikgu : siti aisyah?
aisyah : *tersengih
cikgu : ehh..kenapa awak tersengih tu..awak nak tayang gigi ke?Noraishah?
aishah : cikgu kacang je tu!kalau orang tu tolak maka terhasillah pergerakkan..kalau dia tak tolak macam mana nak bergerak..betul tak cikgu?
cikgu : salah!

inilah ciri-ciri pelajar cemerlang yang tidak patut dicontohi..saya ulangi..tidak patut ye kawan-kawan..haha:P inilah akibatnya jika tidak belajar..padan mukamu!haha:)

saya mengundur diri selama *menghitung guna jari tangan tamabh kaki* 3 minggu la katakan untuk menyahut seruan peperiksaan yang tercinta ! caiyok ain!

*****

time awak datang, saya pernah terfikir untuk bunuh diri tapi dosakan? saya cuba hantukkan kepala kat bantal banyak kali tapi saya bersin sebab banyak habuk.. lepas tu saya cuba nak potong nadi tapi saya fobia tengok pisau..saya bonceng basikal laju-laju dan langgar kereta mainan..mak saya bawak saya pergi hospital..saya paksa un
tuk terjun dari bangunan tingkat ground ke lantai bersiapkan tilam sebab saya nak jadi superwoman..dan saya gantung diri dekat pokok tauge tapi saya tak amti-mati juga..lihatlah betapa pentingnya PEPERIKSAAN kepada saya!

what time is it?
exam time!!!

ouhh:(

4 comments:

fatimah arr said...

hahaha..
comel jek..
selamat dtg peperiksaan!

ain :) said...

hehe:)
apa yang comel..
tuan punya blog ke?
ahaha:)

tq fatimah..

ekopelancongan said...

salam kembara ain..

what time is it?

enitaim la..

ngee!

ain :) said...

salam kembara..
:)

haha:)
tu awk..

saya exam time laa..