Friday, September 18, 2009

syawal menjelmakan diri ramadhan mengundurkan diri

salam ramadhan yang ke-29..
alhamdulillah..pejam celik pejam celik tinggal satu ari lagi berpuasa..
alhamdulillah..puasa penuh sampai hari ini..
semalam last day bersekolah..
tapi homework macam biasa lahh..tak pernah berhenti..
lagi2 physic!teacher kitaorang pun nak raya juga!
MyEm0.Com

esok balik kampungg!
tak sabar!!!
tapi malam raya kedua da balik sini..
sebab ada pak cik nak dtg umah..
tak kesah laa..
tapi macam tak best pula bila kejap je balik kampungg..

persiapan raya semua da siap tp lum bli tudung lagi..
mak ckp bli kat parit sulung je nti..
haa..whtever laa!

oleh sebab ketiadaan mood yang sgt2222!
paling menyeronokan bila org tak phm perasaan aku..haha;)
yela bila die ada masalh aku tlg die..
tpi bila die ada masalah die tak phmm!
dan bila aku masih lagi teringatkan si dia..hehe;)

MyEm0.Com
*pedulikan ini..tiada kena-mengena dengan raya!

kepada semua teman blogger sekalian!
ain mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin!
sekiranya ada terlanjur kata-kata atau terkasar bahasa..
minta 00 oke..hehe;)

MyEm0.Com
err..nak duit raya!



kepada yang balik ke kampung..
berhati2 di jalan raya!
;)

4 comments:

fatimah arr said...

selamathari raya..

AiN said...

selamat hari raya fatimah!
;)

~aien~ said...

ain syg!!
camat ayi raye eh..
maap zahir dan batin..
aien da insaf neh..hihi..

mkn ketupat ngn lemang nnty jgn lpe aien k!

AiN said...

aiennn!
imyyy!
aien da insaf ea..
alhamdulillahh..
;)

insyaALLAH..
ain tak lupa..
hehe;)