Friday, August 14, 2009

sleeping beauty (:



ouhhh..tetiba rasa nak menangis!tetiba je rasa nak ucap terima kasih kerana telah menvote saya dalam kategori sleeping beauty!tetiba terasa diri ini terfamous laa plk!tetiba je rasa wahh byk nya dosa aku kt cegu!haha;P perasan mcm dapat anugerah besar je..ehhh..mne abg iqram sy?mne?haha;P ehh..correction..iqram pun tanak kt kau la ain..haha;P

ehh..ain npe entry kli nie ada sleeping beauty dgn iqram si encem?haa..nie msti ain nak jdi puteri aurora beradu kan?haha...FYI..tak ada kne mengena dgn puteri aurora tidur atau mimie suhaiza atau norman hakim ye..haha;P sudahsudah..ble nak mle cerita nie..hehe;)

ari tu kan..ari isnin..ada kls pj..cegu sruh keluarkan kertas..lps tu..cegu sruh tlis nme kawan2 dlm kelas tu bg kategori ratu comel, ratu kebaya, ratu rajin dan banyak lgi laa..termasuklah sleeping beauty..haha;P bila da isi semua tu..antar kt cegu..then keputusannya pemenang bgi kategori sleeping beauty dimenangi oleh NURAIN..wahh..sgt berbangga!rmai jge peminat2 aku ek..haha;P perasan!

ouhh ye..apakah punca ain menjadi pemanang bg kategori itu ye?sbb ain ske beradu dalam kelas..haha;P alamak!terkantoi la plk!haha.. ehh..cegu tak marah ke?disbbkan sy seorang puteri..mereka tak jdi nak marah..haha;P

ouhh ye..selain sleeping beauty tu kan..ada jge yang undi aku dlm ratu rajin dgn ratu perpustakaan..aku diundi ratu perpustakaan pun sbb aku pkai bju biru..haha;)rajin kah aku?ouhhh..jrg-jrg skli..haha;P sbb ain slalu tak siap kje skolah die..haha;Ptak ada slalu..kadang2 je..bak kta puteri farah binti nordin..hidup hanya sekali..so kita enjoy..haha;P time nie la nak wt jhat..kankan?

aishah yang tunjang tu plk..dpt dua title..ratu kebaya dan ratu ponteng..haa amik kau..plg syok ratu ponteng laa..

video

ouhh yer..si kecil nie telah kembali ke melaka..rindu sme si kecil nie..nie ratu jerit di rumah sy..tambahan2..ratu comel di dunia oke..puteri nur alysha ckp..cubaan merampas title ratu comel dan jerit adalah dilarang sama sekali..no copypaste oke..haha;) cha!imy sygs!

ari khamis..anisah dtg skola..omg!imydsm!cuti semiggu sbb H1N1..mrsm terendak da cuti..ble smkts nak cuti???haha;P sebentar..nsek baek..air mata tak jatuh..lgi skit je..tpi kjap je laa..!



examexamexam!exam ku syg..npe la ko dtg..ehh..tension2..sekejap..tetiba je teregat mse ari terbuka..dah janji tanak gagal lgi..haha;P i'll try cegu hasnah..

to all teachers, wawawa..mintak maf seandainya sy tertidur dalam kelas anda..haha;P

2 comments:

~aien~ said...

alahai..
tomeynye baby tu..

aiyok..
ain da kantoi jdk sleeping beauty dlm klas..
ngee3..

AiN said...

mmg tomei glew..
haha;P
thax aien..

thu tak pe..
sleeping beauty versi malaysia nie..
;P